Restaurang

 

.

Restaurang Källan och Café ligger vid vägs ände på Jogersö i Oxelösunds skärgård. Här kan du njuta av fantastisk miljö, god mat, fika och trevliga möten. Här kan både företag, organisationer och privatpersoner hålla mindre och personliga möten.

.

Du ska alltid känna dig välkommen och väl omhändertagen.

.

Vi lägger stor vikt vid bra råvaror som tillagas med kunskap och kärlek och vi gör allt för att ge dig en härlig matupplevelse.

Vi vill använda naturliga råvaror och smaker som inte är konstgjorda. Mot denna bakgrund har vi valt att arbeta med råvaror efter säsong som vi ofta kan hitta i vårt närområde, okonstlat och enkelt. Att arbeta med hållbarhet, ekologiska och närproducerade varor ligger i tiden och många väljer att följa den trenden. För oss handlar det dock inte om en trend utan snarare om en medvetenhet som gör att vi mer och mer väljer att gå tillbaka till obesprutade och närproducerade råvaror.

Vi arbetar med sunt förnuft och lägger stor vikt vid att hitta leverantörer som arbetar hållbart och har en filosofi som stämmer överens med vår.

.

Vår filosofi är att ha långsiktighet och kvalitet i allt vi gör.